Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Γνωρίστε μας

tileOrganosi.

Η εταιρεία Tile-Organosi, εγγυάται για την εύρυθμη συνεργασία μας, την επαγγελματική εξυπηρέτηση των κλήσεων, την άριστη υποστήριξη κάθε επιχείρησης, για να είμαστε πάντα δίπλα σας καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας.

Γραμματειακή Υποστήριξη εξ Αποστάσεως

Γραμματειακή Υποστήριξη εξ Αποστάσεως

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία που σας παρέχει 12ωρη γραμματειακή υποστήριξη εξ' αποστάσεως, η οποία καλύπτεται πάντα από έμπειρο, ευγενικό και εξειδικευμένο προσωπικό.

Διαχείριση Κλήσεων

Διαχείριση Κλήσεων

Κάνοντας εκτροπή το σταθερό τηλέφωνό σας, σε ένα νούμερο που σας παρέχουμε χωρίς χρέωση για εσάς,της δικής σας γεωγραφικής θέσης, η προσωπική τηλεγραμματέας απαντά με την επωνυμία σας και εξυπηρετεί τον πελάτη σας.

VIP Γραμματειακή Υποστήριξη Διασήμων

VIP Γραμματειακή Υποστήριξη Διασήμων

Για ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο, η VIP γραμματέας που προσφέρει η tileOrganosi είναι πολύτιμος συνεργάτης. Είναι το δεξί χέρι ενός απαιτητικού γραφείου.

Διαχείριση Παραγγελιοληψίας από εμάς

Διαχείριση Παραγγελιοληψίας από εμάς

Η οργάνωση μιας επιχείρησης ξεκινά πάντα από την ορθή λήψη παραγγελιοληψίας. Η τηλεγραμματέας, καλεί τους πελάτες σας, συγκεντρώνει τις παραγγελίες και ενημερώνει το αρμόδιο τμήμα, μέσω email, fax ή τηλεφώνου.

Ας Μιλήσουμε με Αριθμούς

Στη tileOrganosi εργαζόμαστε ασταμάτητα για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των κλήσεων, την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και την αδιάκοπη λειτουργία της επιχείρησης σας.

Γιατί tileOrganosi;

Γιατί να επιλέξετε την tileorganosi;

Μια επιχείρηση που λειτουργεί με στόχο την αύξηση των εσόδων και του πελατολογίου της, επιβάλλεται να εξυπηρετεί τα τηλεφωνήματα των πελατών της με ευγένεια, υπομονή και επαγγελματισμό. Όταν ο όγκος των κλήσεων υπερβαίνει τη δυναμικότητα εξυπηρέτησης αυτών, από την επιχείρησή σας, ίσως είναι μια καλή στιγμή να συνεργαστείτε με τη tileOrganosi και όχι απλά με ένα τηλεφωνικό κέντρο.

Η προσωπική γραμματέας, που προσφέρει η  tileOrganosi  με τον πιο οικονομικό τρόπο, εγγυάται την αύξηση πωλήσεων και την ανάπτυξη της επιχείρησής. 

Οι υπηρεσίες της tileOrganosi, έχουν γίνει απαραίτητες από ιατρεία έως μεγάλες κλινικές, δικηγορικά γραφεία, μεσιτικά γραφεία καθώς και σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία που έχει μικρή ή μεγάλη επιχείρηση. 

Αναζητεί συνεχώς νέες προοπτικές, εξελίσσοντας τα συστήματα σε 4ης γενιάς με βλέψεις σε νέες συνεργασίες και νέες υπηρεσίες.

Με όλα τα παραπάνω παρέχει σιγουριά προς τους πελάτες της. Η tileOrganosi είναι μια εταιρεία που στηρίζει τον πελάτη της, δηλώνοντας εμπράκτως πως η σχέση αυτή είναι κάτι παραπάνω από σχέση ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ και στοχεύει μόνο σε παραδοσιακές και εύρυθμες συνεργασίες. Δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για το απόρρητο των κλήσεων του πελατολογίου και την ορθή εξυπηρέτηση των κλήσεων.